“Sign for my future”: Ook wij tekenen voor onze toekomst

7 februari 2019

Als vastgoedbedrijf hechten we veel belang aan de milieu-impact van onze activiteiten. Daarom is het gebruik van hulpbronnen dan ook een van onze zes strategische assen.

Met dit in gedachten, ondertekende Befimmo in 2015 het Bericht van de Belgische betrokken partijen die de COP21 ondersteunen en engageert zich zo om bij te dragen tot het beperken van de temperatuurstijging tot 2°C tegen 2100.

Door vandaag de “Sign for my future” campagne te ondertekenen, wil Befimmo haar steun betuigen aan dit burgerinitiatief en de autoriteiten van ons land uitnodigen te doen wat nodig is om de opwarming ruim onder de 2 graden te houden en te blijven streven naar 1,5 graden zoals bepaald in het klimaatverdrag van Parijs.

Bij Befimmo zullen we attent blijven voor de milieu-impact van al onze activiteitenen vertrouwen we op de waakzaamheid en de kritische blik van elk van onze stakeholders, zodat we samen een verschil kunnen maken.

Onderteken hier zelf ook de campagne: https://signformyfuture.be/fr

Wilt u meer weten over deze campagne? Lees dan hier het persbericht “Sign for my future” dat gisteren werd gepubliceerd.