Coworking

Silversquare

Onze dochteronderneming Silversquare beheert zeven coworkingruimtes, met een inspirerende ‘community’ van meer dan 2.000 leden.

Samen zijn we ook een Belux netwerk van flexibele werkruimtes aan het uitbouwen, waarbij de gebruikers werkruimtes zodanig kunnen combineren dat creativiteit, innovatie en netwerking tot volle ontplooiing kan komen.

Wie is Silversquare?

Met de inrichting van de eerste coworkingruimte in 2008 werd Silversquare pionier in de sector in België en in Europa. Silversquare onderscheidt zich van haar concurrentie omdat het vooruitliep op een ingrijpende evolutie in het vakgebied.

Silversquare biedt zijn leden vaste of flexibele kantoren, tot zelfs privatieve kantoorruimtes voor kleine bedrijven, in het kader van een lidmaatschap van flexibele duur (1 dag, 1 maand, 1 jaar, enz.). Met hun proactieve faciliterende aanpak creëert Silversquare plekken die bevorderlijk zijn voor het delen van kennis, innovatie en networking.

Lees meer

Silversquare Antwerp

Frankrijklei 5
2018 Antwerpen
België
Description: 

Medio-2022, zal Silversquare zich in Antwerpen vestigen op een zeer strategische locatie.

SQ Antwerp

Silversquare Zaventem

Ikaroslaan
1930 Zaventem BRU
België
Description: 

Ontdek coworking op een campus die ontworpen is om je leven te vereenvoudigen...

SQ Zaventem

Silversquare Central

Description: 

Silversquare Central, coworking space in het centrum van Brussel, werd ontworpen onder de artistieke leiding van de Brusselse Design Gallery MANIERA, die kunstenaars en architecten opdracht hebben gegeven om meubelstukken en objecten te creëren op een onverwachte en mooie manier.

SQ Central

Silversquare Kanal

Description: 

Een immersieve ervaring om je zintuigen en creativiteit te prikkelen.

Opening in 2021

SQ Kanal

Silversquare Delta

Description: 

Silversquare Delta is een spectaculaire coworking ruimte ontworpen door Lionel Jadot, de beroemde Belgische interieurontwerper. 

SQ Delta