Coworking

Silversquare

Een unieke combinatie: "When Silversquare and Befimmo meet, magic happens"

Silversquare, Befimmo’s dochteronderneming, staat bekend als de meest actieve gemeenschap van coworkers in Brussel met meer dan 300 evenementen per jaar en meer dan 1.300 leden. Ze baat coworkingruimtes in de portfolio van Befimmo uit en in gebouwen van derden.

De combinatie van de kantoren van Befimmo en de coworkingruimtes van Silversquare biedt u de volledige waaier aan flexibele werkomgevingen.

U krijgt toegang tot een lokaal BeLux netwerk van onderling verbonden werkomgevingen, gaande van flex- en dedicated desks tot privé-kantoorruimtes die gebruikt kunnen worden op basis van een lidmaatschap en/of een huurcontract met een flexibele duur. Via events, pitches en brainstormingsessies worden communities gecreëerd tussen start-ups, scale-ups en kleine tot grote bedrijven. Het is een unieke manier om creativiteit, innovatie en interactie tussen allerlei bedrijven en ondernemers te stimuleren.

Op basis van het huidige ontwikkelingsplan van Silversquare zou het BeLux netwerk tegen 2025 moeten groeien tot meer dan 30 ruimtes (ongeveer 150.000 m²).

Voor alle Silversquare-locaties: Coworking locaties

Silversquare Central

Ravensteinstraat 50-70, Kantersteen 39-55
1000 Brussel
België
Description: 

Opening in 2021

Silversquare Delta

Arnaud Fraiteurlaan 15-23
1050 Brussel
België
Description: 

Silversquare Deltais een spectaculaire coworking ruimte ontworpen door Lionel Jadot, de beroemde Belgische interieurontwerper. 

Silversquare Delta