Coworking

Silversquare

Onze dochteronderneming Silversquare beheert zeven coworkingruimtes, met een inspirerende ‘community’ van meer dan 2.000 leden.

Samen zijn we ook een Belux netwerk van flexibele werkruimtes aan het uitbouwen, waarbij de gebruikers werkruimtes zodanig kunnen combineren dat creativiteit, innovatie en netwerking tot volle ontplooiing kan komen.

Wie is Silversquare?

Met de inrichting van de eerste coworkingruimte in 2008 werd Silversquare pionier in de sector in België en in Europa. Silversquare onderscheidt zich van haar concurrentie omdat het vooruitliep op een ingrijpende evolutie in het vakgebied.

Silversquare biedt zijn leden vaste of flexibele kantoren, tot zelfs privatieve kantoorruimtes voor kleine bedrijven, in het kader van een lidmaatschap van flexibele duur (1 dag, 1 maand, 1 jaar, enz.). Met hun proactieve faciliterende aanpak creëert Silversquare plekken die bevorderlijk zijn voor het delen van kennis, innovatie en networking.

Lees meer

Omschrijving: 

Meer informatie volgt later. 

Silversquare Antwerp

Frankrijklei 5
2018 Antwerpen
België
Omschrijving: 

Medio-2022, zal Silversquare zich in Antwerpen vestigen op een zeer strategische locatie.

SQ Antwerp

Silversquare Zaventem

Omschrijving: 

Silversquare Zaventem is ideaal gelegen op 5 minuten van de luchthaven van Zaventem. Het werd ontworpen door Jane Haesen die een gezellige en aangename werksfeer wilde creëren. Alles is goed gepositioneerd en esthetisch aantrekkelijk voor het oog met een prachtig decor.

SQ Zaventem 

Silversquare Guillemins

Rue Paradis
4000 Liège
België
Omschrijving: 

Een Silversquare coworkingruimte maakt deel uit van het Paradis Express project en opent haar deuren in 2022. 

Silversquare Guillemins is ontworpen door de beroemde ambassadeur van de Belgische mode in Parijs, ontwerper Jean-Paul Lespagnard. 

Silversquare Guillemins zal het centrum van de eco-wijk zijn, bestaande uit woningen, kantoren en lokale winkels.

SQ Guillemins

Silversquare Central

Omschrijving: 

Silversquare Central, coworking space in het centrum van Brussel, werd ontworpen onder de artistieke leiding van de Brusselse Design Gallery MANIERA. Verschillende kunstenaars en architecten hebben de opdracht gekregen unieke en ecologische meubelstukken en objecten te creëren.

SQ Central

Silversquare North

Omschrijving: 

Een immersieve ervaring om je zintuigen en creativiteit te prikkelen, ontworpen door Lous & The Yakuza.

SQ North

Omschrijving: 

Meer informatie volgt later.

Silversquare Delta

Omschrijving: 

Silversquare Delta is een spectaculaire coworking ruimte ontworpen door Lionel Jadot, de beroemde Belgische interieurontwerper. 

SQ Delta