WHERE BUSINESSES FIND A HOME

Nieuws
Befimmo verwelkomt FTI Consulting in het gebouw Arts 56

Adviesbureau FTI Consulting koos Arts 56 als hoofdzetel voor zijn activiteiten in België. De kantoorruimte op de zesde verdieping in het hart van de hoofdstad van Europa biedt een adembenemend uitzicht op het Koninklijk Paleis en het Warandepark. Vanaf november 2022 neemt FTI Consulting er zijn intrek op een kantooroppervlakte van zo'n 2.000 m².

18 jan. 2022
Nieuws
Befimmo brings life to work in 2022!

21 dec. 2021
NIEUWS
Befimmo is verheugd Arhs Group in Ikaros Park te verwelkomen!

Vanaf 1 april 2022 zullen ongeveer honderd werknemers van de Arhs Group hun nieuwe werkplekken in Ikaros Park in gebruik nemen. Zij zullen een ruimte van bijna 1.900 m² in het Ikaros 53-gebouw innemen.

25 nov. 2021

Wie we zijn

Befimmo is een vastgoedbelegger en -operator en een Belgische Gereglementeerde Vastgoedvennootschap (GVV). Onze kwaliteitsvolle portefeuille, die hoofdzakelijk bestaat uit kantoorgebouwen en coworkingruimtes, is gelegen in Brussel, de grootste Belgische steden en het Groothertogdom Luxemburg. Met een waarde van ongeveer 2,7 miljard €, omvat het 63 kantoorgebouwen en 8 coworkingruimtes.

Befimmo streeft ernaar omgevingen te creëren waar mensen kunnen werken, ontmoeten, delen en leven. We zijn een facilitator voor ondernemingen, ondernemers en hun teams. Met onze gespecialiseerde dochteronderneming Silversquare als partner, beheren wij coworkingruimtes en ontwikkelen we een Belux-netwerk van flexibele werkruimtes. Het is onze ambitie een "one-stop-shop" te worden die organisaties, bedrijven, ondernemers en hun teams verschillende werkplekcombinaties aanbiedt die volledig zijn afgestemd op hun behoeften en alle mogelijke oplossingen biedt voor de hybride werkomgeving van morgen. 

Als mensgerichte en verantwoordelijke organisatie bieden wij inspirerende ruimtes en bijhorende diensten en faciliteiten in duurzame gebouwen. Onze drie verbintenissen – ‘Werkruimtes aanbieden en hertekenen’, ‘Steden omvormen’ en ‘Verantwoordelijk zijn’ – vormen de basis van de geïntegreerde MVO-ambities die vervat zitten in ons Actieplan 2030.

Meer over ons

Onze activiteiten

Onze werkomgevingen

Onze gebouwen, onze kantoren, onze coworking- en vergaderruimtes zijn allemaal uitgedacht en uitgewerkt met één doel voor ogen: van werken een productieve en aangename belevenis maken.

Of u nu zelfstandige of starter bent, een KMO, een grote onderneming of een instelling, bij Befimmo vindt u dé ruimtes om u volop te ontplooien.

Wij noemen ze “Befimmo Environments”.

Lees meer

Breathe at work

Breathe at work

Huurderszone