SHAPING THE FUTURE OF WORKING & LIVING

Let op

We vragen u om voorzichtig te zijn, want we weten dat kwaadwillende personen de naam Befimmo op een frauduleuze manier lijken te willen gebruiken. Als u twijfels hebt over een bericht of als u een wantrouwig bericht ontvangt waarin de naam Befimmo of een van de filialen van de groep wordt gebruikt (met bijvoorbeeld bankgegevens, ...), gelieve ons dan te verwittigen op

en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u twijfels hebt.

02 nov. 2023

Wie we zijn

De Befimmo Groep, waaronder Befimmo en haar dochterondernemingen, zusterondernemingen en filialen (hierna Befimmo), is een vastgoedinvesteerder, -operator en -ontwikkelaar en omvat bepaalde vennootschappen met het statuut van Gespecialiseerde vastgoedbeleggingsfonds. Onze kwalitatieve en performante portefeuille voor gemengd gebruik, die hoofdzakelijk bestaat uit kantoren, multifunctionele gebouwen en coworkingruimtes, is gelegen in BeLux-stadscentra in volle groei.

Befimmo wil levendige werk- en leefgemeenschappen creëren, ontwikkelen en beheren met het oog op een duurzame toekomst. Wij streven ernaar multifunctionele projecten van hoge kwaliteit te creëren en te beheren in groeiende economische, academische en onderzoekscentra in de BeLux. Onze in-house coworking partner Silversquare, en onze samenwerking met Sparks stellen ons in staat om op maat gemaakte coworking- en vergaderruimtes aan te bieden. Wij willen onze klanten begeleiden bij hun vastgoedtraject en hen een ultieme ervaring bieden, een one-stop-shop waar ze terecht kunnen voor al hun behoeften en verlangens op het vlak van werk- en leefruimte.

Befimmo's waardecreatiemodel draait om het aanbieden van geïntegreerde, hybride, en duurzame werk- en leefoplossingen die vandaag reeds een antwoord bieden op de grote trends die de wereld van morgen zullen bepalen. ESG-criteria zijn een natuurlijk verlengstuk van deze strategie en zetten ons aan tot innovatie.

Met een waarde van ongeveer 2,7 miljard €, omvat het 40 kantoren en multifunctionele gebouwen en 10 coworkingruimtes.
Meer over ons

Onze werkomgevingen

Onze gebouwen, onze kantoren, onze coworking- en vergaderruimtes zijn allemaal uitgedacht en uitgewerkt met één doel voor ogen: van werken een productieve en aangename belevenis maken.

Of u nu zelfstandige of starter bent, een KMO, een grote onderneming of een instelling, bij Befimmo vindt u dé ruimtes om u volop te ontplooien.

Wij noemen ze “Befimmo Environments”.

Lees meer