Where businesses find a home

Nieuws
Silversquare opent coworkinglocatie nummer acht

Een jaar na de opening van Silversquare Bailli, opent nu Silversquare Central in het hart van Brussel, vlak over het centraal station.

09 sep. 2021
Nieuws
Quatuor-gebouw: oplevering van een iconisch en indrukwekkend project in het hart van Brussel

Befimmo, bouwheer van het project, en BESIX, aannemer verantwoordelijk voor de bouw, zijn verheugd de oplevering van het Quatuor-gebouw aan te kondigen. 

02 sep. 2021
Nieuws
Befimmo is verhuisd naar Central!

Befimmo is verhuisd naar haar “Central” gebouw, gelegen op een boogscheut van het Centraal Station van Brussel.

02 aug. 2021

Wie we zijn

Befimmo is een vastgoedbelegger en -operator en een Belgische Gereglementeerde Vastgoedvennootschap (GVV). Onze kwaliteitsvolle portefeuille, die hoofdzakelijk bestaat uit kantoorgebouwen en coworkingruimtes, is gelegen in Brussel, de grootste Belgische steden en het Groothertogdom Luxemburg. Met een waarde van ongeveer 2,7 miljard €, omvat het 63 kantoorgebouwen en 8 coworkingruimtes.

Befimmo streeft ernaar omgevingen te creëren waar mensen kunnen werken, ontmoeten, delen en leven. We zijn een facilitator voor ondernemingen, ondernemers en hun teams. Met onze gespecialiseerde dochteronderneming Silversquare als partner, beheren wij coworkingruimtes en ontwikkelen we een Belux-netwerk van flexibele werkruimtes. Het is onze ambitie een "one-stop-shop" te worden die organisaties, bedrijven, ondernemers en hun teams verschillende werkplekcombinaties aanbiedt die volledig zijn afgestemd op hun behoeften en alle mogelijke oplossingen biedt voor de hybride werkomgeving van morgen. 

Als mensgerichte en verantwoordelijke organisatie bieden wij inspirerende ruimtes en bijhorende diensten en faciliteiten in duurzame gebouwen. Onze drie verbintenissen – ‘Werkruimtes aanbieden en hertekenen’, ‘Steden omvormen’ en ‘Verantwoordelijk zijn’ – vormen de basis van de geïntegreerde MVO-ambities die vervat zitten in ons Actieplan 2030.

Meer over ons

Onze activiteiten

Onze werkomgevingen

Onze gebouwen, onze kantoren, onze coworking- en vergaderruimtes zijn allemaal uitgedacht en uitgewerkt met één doel voor ogen: van werken een productieve en aangename belevenis maken.

Of u nu zelfstandige of starter bent, een KMO, een grote onderneming of een instelling, bij Befimmo vindt u dé ruimtes om u volop te ontplooien.

Wij noemen ze “Befimmo Environments”.

Lees meer

Breathe at work

Breathe at work

Huurderszone