Where businesses find a home

Wie we zijn

De Gereglementeerde Vastgoedvennootschap (GVV) Befimmo, genoteerd op Euronext Brussels, is een vastgoedoperator die gespecialiseerd is in kantoorgebouwen, vergadercentra en coworkingruimtes. Deze Befimmo-omgevingen bevinden zich in Brussel, de voornaamste Belgische steden en het Groothertogdom Luxemburg.

Als mens- en maatschappijgerichte en verantwoordelijke onderneming biedt Befimmo haar gebruikers hedendaagse kantoorruimtes en de bijhorende diensten in duurzame gebouwen, zowel op vlak van architectuur als van ligging en milieuzorg.

Door zo toegevoegde waarde te creëren voor haar gebruikers, creëert Befimmo waarde voor haar aandeelhouders. Op 31 December 2020 heeft haar portefeuille een reële waarde van 2,7 miljard €.

Meer over ons

Befimmo Building

Onze werkomgevingen

Onze gebouwen, onze kantoren, onze coworking- en vergaderruimtes zijn allemaal uitgedacht en uitgewerkt met één doel voor ogen: van werken een productieve en aangename belevenis maken.

Of u nu zelfstandige of starter bent, een KMO, een grote onderneming of een instelling, bij Befimmo vindt u dé ruimtes om u volop te ontplooien.

Wij noemen ze “Befimmo Environments”.

Lees meer

Breathe at work

Breathe at work

Huurderszone