WHERE BUSINESSES FIND A HOME

Investeerders' nieuws
OVERNAMEBOD

Alexandrite Monnet Belgian Bidco NV verwerft de controle over 96.90% van Befimmo NV na de sluiting van de aanvullende aanvaardingsperiode en heropent het bod als vereenvoudigde squeeze-out op 25 oktober 2022.

07 okt. 2022

Wie we zijn

Befimmo is een vastgoedinvesteerder, -operator en -ontwikkelaar en een Belgische Gereglementeerde Vastgoedvennootschap (GVV). Onze kwalitatieve en performante portefeuille voor gemengd gebruik, die hoofdzakelijk bestaat uit kantoren, multifunctionele gebouwen en coworkingruimtes, is gelegen in BeLux-stadscentra in volle groei.

Befimmo wil levendige werk- en leefgemeenschappen creëren, ontwikkelen en beheren met het oog op een duurzame toekomst. Wij streven ernaar multifunctionele projecten van hoge kwaliteit te creëren en te beheren in groeiende economische, academische en onderzoekscentra in de BeLux. Onze in-house coworking partner Silversquare, en onze samenwerking met Sparks stellen ons in staat om op maat gemaakte coworking- en vergaderruimtes aan te bieden. Wij willen onze klanten begeleiden bij hun vastgoedtraject en hen een ultieme ervaring bieden, een one-stop-shop waar ze terecht kunnen voor al hun behoeften en verlangens op het vlak van werk- en leefruimte.

Befimmo's waardecreatiemodel draait om het aanbieden van geïntegreerde, hybride, en duurzame werk- en leefoplossingen die vandaag reeds een antwoord bieden op de grote trends die de wereld van morgen zullen bepalen. ESG-criteria zijn een natuurlijk verlengstuk van deze strategie en zetten ons aan tot innovatie.

Met een waarde van ongeveer 2,8 miljard €, omvat het 60 kantoren en multifunctionele gebouwen en 8 coworkingruimtes.
Meer over ons

Onze werkomgevingen

Onze gebouwen, onze kantoren, onze coworking- en vergaderruimtes zijn allemaal uitgedacht en uitgewerkt met één doel voor ogen: van werken een productieve en aangename belevenis maken.

Of u nu zelfstandige of starter bent, een KMO, een grote onderneming of een instelling, bij Befimmo vindt u dé ruimtes om u volop te ontplooien.

Wij noemen ze “Befimmo Environments”.

Lees meer

Breathe at work

Breathe at work

Huurderszone