Paradis Express

Paradis Express is gelegen net naast het station Guillemins in Luik en betreft de bouw van een ecowijk met een functiemix van kantoren (Befimmo), woonruimtes (Matexi), coliving (Yust), en coworking (Silversquare).

De vergunning werd verkregen in april 2018. De werken zijn tijdens de zomer van 2019 begonnen en zitten in de eindfase. Yust heeft haar deuren geopend in mei 2022 terwijl Matexi verder werkt aan het residentiële gedeelte.

De kantoren (22.000 m²) zijn gesitueerd in twee met elkaar verbonden gebouwen, (i) Paradis Esplanade (16.000 m²) en (ii) Paradis Boverie (6.000 m²) die beide voor 100% zijn voorverhuurd aan gebruikers zoals Silversquare, verschillende corporate bedrijven en overheden. 

Paradis Express voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, innovatie en milieuprestaties. Een BREEAM ‘Excellent’  certificering voor de ‘Design’-fase werd behaald. 

In 2016 werd Paradis Express beloond tijdens de MIPIM Awards. Het werd geselecteerd uit 4 kandidaten voor de "Best Futura Project Award". In totaal namen 230 kandidaten uit 43 verschillende landen deel aan de 2016 MIPIM Awards.

Totale oppervlakte: 
21 400 m²

Meer informatie

Corinne Delmoitié

Diensten

Gemeenschappelijke flexibele vergaderzalen
Coworking ruimte
Restaurant
Catering
Douches
Box voor indiening en ophaling van pakjes
Fietsstalling
Fietsstalling met stopcontact om de batterij op te laden
Elektrische oplaadpunten voor wagens
Terras/tuin
Coliving

Bekijk onze video’s

Ontdek onze werkomgevingen