Strategie

Onze visie

Befimmo wil levendige werk- en leefgemeenschappen creëren, ontwikkelen en beheren met het oog op een duurzame toekomst.

Wij streven ernaar multifunctionele projecten van hoge kwaliteit te creëren en te beheren in groeiende economische, academische en onderzoekscentra in de BeLux.

Wij denken hierbij aan locaties waar alle gebruikers kunnen genieten van een aangename, veilige en geconnecteerde werkervaring, met gastvrijheid als bron van inspiratie, welzijn en productiviteit.

Befimmo's waardecreatiemodel draait om het aanbieden van geïntegreerde, hybride, en duurzame werk- en leefoplossingen die vandaag reeds een antwoord bieden op de grote trends die de wereld van morgen zullen bepalen. ESG-criteria zijn een natuurlijk verlengstuk van deze strategie en zetten ons aan tot innovatie.

Onze missie

Onze missie is om te investeren in, het ontwikkelen en het beheren van duurzame werk- en leef-ecosystemen in "groeisteden" en daarbij waarde te creëren voor onze betrokken partijen.

Onze gebouwen stellen de gebruiker centraal, zijn van hoge kwaliteit, ideaal gelegen, duurzaam, hebben verschillende functies en beantwoorden aan de hoogste normen op het vlak van prestaties en flexibiliteit.

Wij streven ernaar onze gebruikers een “workspace-as-a-service” aan te bieden, door middel van een grote verscheidenheid aan oplossingen.

Onze manier van werken en leven verandert. Wij streven ernaar deze verandering te begeleiden en onze gebruikers een ongeëvenaarde klantervaring te bieden.

Onze business model

Befimmo schakelt over op een gebruikersgericht bedrijfsmodel. In de loop van 2022 hebben wij Befimmo gereorganiseerd in drie business lines:

  • PORTEFEUILLE: investeren in en beheren van werk- en leefomgevingen in groeisteden 
  • OPERATOR: waarde creëren door werk- en leefomgevingen te exploiteren en te ontwerpen die voldoen aan de behoeften van de gebruiker en een ultieme ervaring bieden 
  • ONTWIKKELAAR: waarde creëren door duurzame, SMART- en hoogperformante gebouwen te ontwikkelen.

 

Lees meer over Befimmo's strategie