Befimmo in een oogopslag

De Befimmo groep, waaronder Befimmo Group NV en zijn filialen, Befimmo Real Estate Group BV en zijn filialen, FinDvp BV en zijn filialen, en hun zusterondernemingen, en filialen (hierna Befimmo), is een vastgoedinvesteerder, -operator en -ontwikkelaar en omvat bepaalde vennootschappen met het statuut van Gespecialiseerde vastgoedbeleggingsfonds.

Ons doel is het creëren, beheren en bouwen van bruisende werk- en leefomgevingen en het animeren van gemeenschappen voor een duurzame toekomst.

Onze kwaliteitsvolle en performante portefeuille voor gemengd gebruik is gelegen in Belux-stadscentra in volle groei. Het wordt gewaardeerd op 2,8 miljard € en omvat 36 kantoren en multifunctionele gebouwen en 12 coworking ruimtes, met een totale oppervlakte van ongeveer 862.000 m². Onze interne partners, Silversquare en Sparks, die op maat gemaakte coworking- en vergaderruimtes aanbieden, worden nu aangevuld door Not A Bike Shop (NABS), onze nieuwe vooruitstrevende praktijk voor architectuur en objectontwerp.

Ons hybride aanbod omvat traditionele huurovereenkomsten, volledig flexibele oplossingen en een mix van beide, en onze toekomstige projecten omvatten gemengde werk & leef “hubs” alsook residentiële herontwikkelingen. Dankzij dit netwerk en de bijbehorende gemeenschap kunnen de gebruikers de ruimtes zodanig combineren dat creativiteit, innovatie en netwerking tot volle ontplooiing kan komen.

Ons gebruikersgericht businessmodel draait om het exploiteren van inspirerende ruimtes en bijbehorende diensten en faciliteiten in duurzame gebouwen. Zowel de steeds veranderende behoeften van de werkwereld als de aanzienlijke toename van ESG-criteria dicteren ons handelen en drijven ons naar flexibiliteit en innovatie.