Antwerp Tower

De Antwerp Tower, gelegen in het hart van Antwerpen op 500 m van het Centraal Station, op de kruising van De Keyserlei met Frankrijklei, is een ultramodern residentieel project van Matexi met gemengde functies op de begane grond.

Befimmo verwerft de kantoorverdiepingen en 20 parkeerplaatsen in de Antwerp Tower, waar vanaf medio 2022 een nieuw Silversquare coworkingruimte zich zal vestigen op de tweede, derde en vierde verdieping (5.600 m²).

Deze strategische locatie is gelegen naast de Opera en vlakbij het Centraal Station, de metro en de Meir, de drukste winkelstraat van de stad. De drie fonkelnieuwe verdiepingen hebben een prachtig terras met een geweldig uitzicht op het bruisende stadsleven.

Totale oppervlakte: 
5 600 m²
Renovatiedatum: 
2021
Aantal parkeerplaatsen: 
20

Meer informatie

Ann De Meester

Diensten

Coworking ruimte

Ontdek onze kantoren

Befimmo Environments.

Onze gebouwen, onze kantoren, onze coworking- en vergaderruimtes zijn allemaal uitgedacht en uitgewerkt met één doel voor ogen: van werken een productieve en aangename belevenis maken. Of u nu zelfstandige of starter bent, een KMO, een grote onderneming of een instelling, bij Befimmo vindt u dé ruimtes om u volop te ontplooien.

Wij noemen ze “Befimmo Environments”.

Antwerpen
59.256 m²
2000 Antwerpen
België
België
Brussel
CBD
24.000 m²
België