Real Estate Starter Programme: jong talent, schitterende toekomst

7 september 2023
Befimmo investeert in veelbelovende jong vastgoedtalent

Wat als je afstudeert in een technische of managementrichting en geïntrigeerd bent door de vastgoedsector? Wel, dan is het Real Estate Starters Programme van Befimmo dé manier om de sector echt te leren kennen. Gedurende drie projecten van elk acht maanden krijgen deelnemers een gouden kans om de veelzijdigheid van vastgoedprojecten te ontdekken. Met dit programma wil Befimmo het beste talent op de markt alle kansen geven.

Wie kan deelnemen aan het programma?

Het Real Estate Starters Programme van Befimmo is er voor jongeren die net afgestudeerd zijn van de universiteit, of op het punt staan om hun diploma te behalen. Ze hebben géén professionele ervaring, maar toonden hun ambitie al door de keuze van hun stageplaatsen. 
De deelnemers moeten te boek staan als high-potentials. Daarnaast moeten ze meerdere talen vlot beheersen, waaronder het Engels en één van onze landstalen.

Ontwikkeld op maat van jong talent

Uiteraard krijgen de deelnemers een vast contract. Afhankelijk van hun voorkeur en diploma ontwikkelen we een persoonlijk carrièrepad binnen het meest geschikte departement: investeringen, asset management, duurzaamheid, projecten of controlling.

De deelnemers gebruiken het programma om hun netwerk uit te breiden, ervaring op te doen, projecten te leren kennen. Via een training- en mentorprogramma op maat zetten ze hun skills op scherp, om zo de toekomst van Befimmo mee vorm te geven.

Het Real Estate Starter Programme is uniek omdat het je de vele facetten van een grote vastgoedspeler laat ontdekken. Bovendien heeft Befimmo een strategie gericht op een duurzame toekomst die mij enorm aanspreekt. Deze combinatie maakt het een ideale kans om me te verdiepen en te lanceren in de vastgoedwereld - Alexis van Damme

Eerste deelnemer bekend!

Het eerste jonge talent dat deelneemt aan dit unieke programma is alvast bekend. Alexis Vandamme startte op 4 september als Junior Real Estate Officer binnen ons Asset Managementteam.

Alexis heeft een Master in Business Economics (UAntwerpen) en een Master in International Management & Strategy (Vlerick Business School) op zak. Na enkele stages, onder meer bij Besix in Ivoorkust, besloot hij om spontaan te solliciteren via het Real Estate Starters Programme. Hij zal zijn expertise verder verfijnen onder begeleiding van zijn mentoren Olivier De Bisscop en Christophe le Fevere. Welkom, Alexis!

Interesse in het programma? Contacteer ons!