Breathe at Work

Met de huidige gezondheidscrisis leven we allen in een nieuwe realiteit. Bij Befimmo bekijken we het Coronavirus als een opportuniteit die ons uitdaagt en motiveert om steeds verder na te denken over de evolutie van onze werkomgevingen. 

Befimmo lanceert dan ook haar gloednieuwe concept “Breathe at work”. 

Ademen. We doen het zonder nadenken. Maar wist u dat meer dan 80% van de bevolking op een foutieve manier ademt? 

Correct ademen helpt tegen stress, geeft u een rustig gevoel en doet wonderen voor uw dagelijks welzijn. Het is dus hoog tijd om beter te leren ademhalen. En Befimmo wil haar huurders en alle andere gebruikers van haar gebouwen daar alvast bij helpen. 

Met “Breathe at work” laat Befimmo haar gebruikers vrij ademen in hun werkomgeving. We zorgen voor een positieve werkomgeving die Covid “free” is, een stressvrije plek. De veiligheid van onze huurders is en blijft onze prioriteit. En ook onze klanten en leveranciers wensen we te verwelkomen in een veilige omgeving. 

Zo voeren we in onze gebouwen maatregelen in om besmetting met het Coronavirus te voorkomen. Dat gaat van alle vanzelfsprekende (zoals desinfecterende geldistributeurs, signalisatie en affiches) tot meer verregaande maatregelen (bv. automatische temperatuurmeting…). Elk van onze gebouwen zijn anders en bestaan uit verschillende zones. Verschillende gebouwen vragen dus om specifieke maatregelen. U kunt het zien als een kostuum gemaakt op maat, maar dan voor Covid-maatregelen. Iets minder mooi en elegant, maar wel broodnodig. 

We hebben ook een charter dat niet alleen onze eigen verantwoordelijkheden, maar ook die van onze gebruikers samenvat. Want net zoals u twee longen nodig hebt, heeft Befimmo ook haar huurders en alle andere gebruikers van haar gebouwen nodig om een veilige en verantwoorde werkomgeving aan te bieden. Wilt u weten wat dit charter inhoudt? Raadpleeg het dan hier

Breathe at work” gaat dus over niks minder dan welzijn op de werkplek. Met “Breathe at work” doen we een poging de gebruikers van onze gebouwen een plek aan te bieden die bijna zo goed voelt als thuis.