LIVIN

LIVIN is het project om een milieuvriendelijke en open campus te bouwen in de noordwijk van Brussel, met als doel het creëren van gemeenschappelijke ruimtes voor de verschillende gemeenschappen van de buurt.

Gelegen naast het treinstation Brussel Noord, LIVIN zal zeer toegankelijk zijn in een wijk in volle ontwikkeling die een aantrekkelijke, diverse en groene woon- en werkomgeving zal worden.

Het hart van het project is een daktuin. Deze tuin zal gemakkelijk toegankelijk zijn en een echte bestemming worden waar iedereen elkaar, op elk moment van de dag, kan ontmoeten.

De ontwikkelijk van LIVIN, met eenfocus op circulaire economie, zal het recycleren van materialen en lage CO2-uitstotingen mogelijk maken.

Totale oppervlakte: 
53 500 m²
Beschikbaar vanaf: 
0 m²
Aantal verdiepingen: 
27
Aantal parkeerplaatsen: 
225

Meer informatie

Oliver De Wael
+32 2 679 38 69

Diensten

Gemeenschappelijke flexibele vergaderzalen
Douches
Box voor indiening en ophaling van pakjes
Fietsstalling
Fietsstalling met stopcontact om de batterij op te laden
Elektrische oplaadpunten voor wagens
Terras/tuin
GSM antenna

Ontdek onze kantoren

Befimmo Environments.

Onze gebouwen, onze kantoren, onze coworking- en vergaderruimtes zijn allemaal uitgedacht en uitgewerkt met één doel voor ogen: van werken een productieve en aangename belevenis maken. Of u nu zelfstandige of starter bent, een KMO, een grote onderneming of een instelling, bij Befimmo vindt u dé ruimtes om u volop te ontplooien.

Wij noemen ze “Befimmo Environments”.

CBD
110.000 m²
1000 Brussel
België