Befimmo at a glance

Befimmo, Belgische Gereglementeerde Vastgoedvennootschap (GVV), is een vastgoedinvesteerder, -operator en -ontwikkelaar.

Ons doel is het creëren, beheren en bouwen van bruisende werk- en leefomgevingen en het animeren van gemeenschappen voor een duurzame toekomst.

Onze kwaliteitsvolle en performante portefeuille voor gemengd gebruik is gelegen in Belux-stadscentra in volle groei. Het wordt gewaardeerd op 2,8 miljard € en omvat 60 kantoren en multifunctionele gebouwen en 8 coworking ruimtes, met een totale oppervlakte van ongeveer 965.000 m². Onze in-house coworking partner, Silversquare, en onze recente samenwerking met Sparks stellen ons in staat om op maat gemaakte coworking- en vergaderruimtes aan te bieden.

Ons hybride aanbod omvat traditionele huurovereenkomsten, volledig flexibele oplossingen en een mix van beide, en onze toekomstige projecten omvatten gemengde werk & leef “hubs” alsook residentiële herontwikkelingen. Dankzij dit netwerk en de bijbehorende gemeenschap kunnen de gebruikers de ruimtes zodanig combineren dat creativiteit, innovatie en netwerking tot volle ontplooiing kan komen.

Ons gebruikersgericht businessmodel draait om het exploiteren van inspirerende ruimtes en bijbehorende diensten en faciliteiten in duurzame gebouwen. Zowel de steeds veranderende behoeften van de werkwereld als de aanzienlijke toename van ESG-criteria dicteren ons handelen en drijven ons naar flexibiliteit en innovatie.

Wij zijn genoteerd op Euronext Brussel. Op 31 december 2021 bedroeg onze beurskapitalisatie 0,96 miljard €.