Creating value in real estate

Befimmo is een vastgoedoperator die gespecialiseerd is in kwaliteitskantoren, gelegen in België, voornamelijk in het centrum van Brussel,  en in het Groothertogdom Luxemburg. Befimmo is een GVV (Gereglementeerde Vastgoedvennootschap).

RFS17

On Wednesday 19 July 2017, Befimmo published its Half-Yearly Financial Report 2017. Click here to consult this Report.

Portefeuille

Op 30 juni 2017
 • 2,5 miljard € Reële waarde

 • 94 % Bezettingsgraad

 • 7,7 jaar Gem. duur van de huurovereenkomsten

 • ±900.000 Verhuurbare oppervlakte

Huurderszone

Financiën

Beurskoers

 

 

 

News

 • 17 nov. 2017

  On track!

  De voorbereiding van het « Toekomstige Ex-WTC » project is volop aan de gang! Befimmo is blij te kunnen melden dat ze het architecten-team 51N4E en L’AUC heeft gekozen om zich bij Jaspers Eyers...
  Lees verder
 • 15 nov. 2017

  Befimmo aanwezig op Finance Avenue

  Befimmo zal ook dit jaar aanwezig zijn op de 12e editie van Finance Avenue (de nationale geldbeurs voor spaarders en beleggers). Deze vindt plaats op zaterdag 18/11 in Tour & Taxis (Brussel)...
  Lees verder
 • 18 sep. 2017

  Nieuwe corporate identity

  Befimmo toont vandaag de eerste elementen van een nieuwe visuele identiteit die geleidelijk zal worden uitgerold en ingevoerd begin 2018.
  Lees verder
Befimmo is ervan overtuigd dat een proactieve aanpak op langere termijn leidt tot een gunstige positionering in haar activiteiten en wat reputatie betreft en dus tot een betere rentabiliteit.
 

Meer informatie


Benoît De Blieck, CEO

MVO

Befimmo heeft de principes van Maatschappelijke Verantwoordelijkheid centraal gesteld in haar strategie en vertaald in haar dagelijkse werking, door vooruit te lopen op de economische, maatschappelijke en milieu-evoluties.