Creating value in real estate

Befimmo is een vastgoedoperator die gespecialiseerd is in kwaliteitskantoren, gelegen in België, voornamelijk in het centrum van Brussel,  en in het Groothertogdom Luxemburg. Befimmo is een GVV (Gereglementeerde Vastgoedvennootschap).

RFS17

On Wednesday 19 July 2017, Befimmo published its Half-Yearly Financial Report 2017. Click here to consult this Report.

Portefeuille

Op 30 juni 2017
 • 2,5 miljard € Reële waarde

 • 94 % Bezettingsgraad

 • 7,7 jaar Gem. duur van de huurovereenkomsten

 • ±900.000 Verhuurbare oppervlakte

Huurderszone

News

 • 18 sep. 2017

  Nieuwe corporate identity

  Befimmo toont vandaag de eerste elementen van een nieuwe visuele identiteit die geleidelijk zal worden uitgerold en ingevoerd begin 2018.
  Lees verder
 • 14 sep. 2017

  EPRA Gold Awards

  Befimmo werd dit jaar opnieuw tweemaal beloond op de ERPA Conference (Europese vennootschap van beursgenoteerde vastgoedmaatschappijen). Wij hebben een EPRA Gold Award Financial Reporting voor het...
  Lees verder
 • 13 jun. 2017

  Eerstesteenlegging in Eupen

  De eerste steen van het nieuwe Justitiepaleis van Eupen werd deze maandag 12 juni 2017 gelegd in het bijzijn van ministers Jan Jambon en Koen Geens. De werken worden in 2 fasen uitgevoerd. Tijdens de...
  Lees verder
Befimmo is ervan overtuigd dat een proactieve aanpak op langere termijn leidt tot een gunstige positionering in haar activiteiten en wat reputatie betreft en dus tot een betere rentabiliteit.
 

Meer informatie


Benoît De Blieck, CEO

MVO

Befimmo heeft de principes van Maatschappelijke Verantwoordelijkheid centraal gesteld in haar strategie en vertaald in haar dagelijkse werking, door vooruit te lopen op de economische, maatschappelijke en milieu-evoluties.