Missie & visie

Onze missie

Onze missie bestaat erin om vastgoedoplossingen aan te bieden aan onze klanten, onze teams te inspireren en duurzame waarde te creëren voor onze aandeelhouders.

De gebouwen die wij kopen, renoveren, bouwen, verhuren zijn bedoeld om lang en nog langer mee te gaan. Onze strategie draaide altijd al rond vooruitlopen op de behoeften van onze klanten en inzicht in de huidige wereld waarin we werken en leven. 

Onze missie is niet langer enkel kantooroppervlaktes aanbieden. Onze gebruikers kiezen een partner, niet enkel een gebouw. 

Wij beleven zomaar niet verandering. Wij veranderen belevingen.

Wij proberen op een actieve manier een positieve impact te hebben op de werkwereld met ons actieplan 2030 en via onze drie verbintenissen:

Onze visie

Befimmo streeft ernaar om omgevingen te creëren waar mensen kunnen werken, ontmoeten, delen en leven.

Onze ambitie is een Belux-netwerk van werkruimtes te ontwikkelen voor alle type gebruikers, ongeacht hun reikwijdte of omvang. We willen het werkleven van ondernemingen, ondernemers en hun teams, groot en klein, ondersteunen en vergemakkelijken. We willen een partner zijn in groei en op een flexibele manier evolutie faciliteren.

We zijn een zeer dicht netwerk aan het uitbouwen, afgestemd op de lokale economie, en ons hybride aanbod met zijn mix van wisselende werkruimtes verder aan het ontwikkelen. Ons doel is om een "one-stop-shop" te worden die organisaties en bedrijven verschillende kantoorcombinaties aanbiedt die volledig zijn afgestemd op hun behoeften en alle mogelijke oplossingen biedt voor de hybride werkomgeving van morgen.