Gateway

Het Gateway-gebouw (38.000 m²) werd in december 2016 opgeleverd. De huurovereenkomst die met Deloitte getekend werd, voor een jaarlijkse huur van 6,9 miljoen €, is zo van start gegaan voor een duur van 18 jaar. Het lopend rendement op investering (149,2 miljoen €) van deze transactie bedraagt 4,65%, wat meer is dan de huidige rendementen die toegepast worden op projecten van een gelijkaardige kwaliteit.

Het Gateway-project betreft de volledige herontwikkeling van de oude terminal van de Brusselse luchthaven. Wegens de uitzonderlijke en strategische ligging in het hart van de luchthaven en zijn bereikbaarheid, onder meer dankzij de aanwezigheid van een station onder het gebouw dat vlotte aansluitingen biedt naar de grote Belgische en Europese steden, beschikt het over de kenmerken van een gebouw in het stadscentrum. Daarom wordt het gebouw vanaf nu geklasseerd in de categorie “Brussel CBD en gelijkaardig” in de verslaggeving van Befimmo.

Het gebouw heeft een BREEAM 'Very Good' certificering behaald.

Totale oppervlakte: 
34 000 m²
Aantal verdiepingen: 
10
Constructiedatum: 
2015
Aantal parkeerplaatsen: 
398

Meer informatie

Bart Simaey
+32 2 679 39 50

Diensten

Gemeenschappelijke flexibele vergaderzalen
Restaurant
Terras/tuin
WIFI in het hele gebouw

Ontdek onze kantoren

Befimmo Environments.

Onze gebouwen, onze kantoren, onze coworking- en vergaderruimtes zijn allemaal uitgedacht en uitgewerkt met één doel voor ogen: van werken een productieve en aangename belevenis maken. Of u nu zelfstandige of starter bent, een KMO, een grote onderneming of een instelling, bij Befimmo vindt u dé ruimtes om u volop te ontplooien.

Wij noemen ze “Befimmo Environments”.

CBD
110.000 m²
1000 Brussel
België