Cubus

In februari 2021 heeft Befimmo de aankoop van het Cubus-gebouw in Howald afgerond. Dit gebouw van 5.000 m², gelegen in de onmiddellijke omgeving van de Cloche d’Or (Luxemburg Stad), biedt een belangrijk potentieel voor waardecreatie. Dit stadsdeel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (het station en de bussen bevinden zich op wandelafstand van het gebouw) en is sinds enkele jaren volop in ontwikkeling. Tegen 2023 zal het nieuwe treinstation Howald een belangrijk knooppunt van het openbaar vervoer in het zuiden van de stad worden met een intermodale verbinding (trein, tram en bus). 

Deze tweede investering in het Groothertogdom getuigt van het vertrouwen dat Befimmo heeft in de Luxemburgse markt, die sinds verscheidene jaren in volle groei is.

RAADPLEEG DE CUBUS BROCHURE

Totale oppervlakte: 
5 000 m²

Meer informatie

Oliver De Wael
+32 2 679 38 69

Ontdek onze kantoren

Befimmo Environments.

Onze gebouwen, onze kantoren, onze coworking- en vergaderruimtes zijn allemaal uitgedacht en uitgewerkt met één doel voor ogen: van werken een productieve en aangename belevenis maken. Of u nu zelfstandige of starter bent, een KMO, een grote onderneming of een instelling, bij Befimmo vindt u dé ruimtes om u volop te ontplooien.

Wij noemen ze “Befimmo Environments”.

Groothertogdom Luxemburg
13.453 m²
Plateau du Kirchberg
Luxembourg