Arts 56

Arts 56 bevindt zich in de meest prestigieuze en dynamische zakenwijk van Brussel, vlakbij het beroemde plein de Meeûs en wordt omringd door de Montoyer-straat en de Luxemburg-straat. Het gebouw, met in totaal 22.000 m² kantoren, biedt een hele reeks diensten en faciliteiten (zoals gedeelde vergaderzalen, een restaurant, douches, conciergerie, enz.). Dankzij haar uitstekende ligging aan de kleine Brusselse ring geniet het gebouw van een zeer goede toegang tot de wegen en vervoersnetten van Brussel.

Totale oppervlakte: 
26 000 m²
Aantal verdiepingen: 
8
Constructiedatum: 
1968
Renovatiedatum: 
2007
Aantal parkeerplaatsen: 
397

Meer informatie

Oliver De Wael
+32 2 679 38 69

Diensten

Gemeenschappelijke flexibele vergaderzalen
Restaurant
Catering
Fitness
Douches
Receptie
Lockers
Box voor indiening en ophaling van pakjes
Fietsstalling
Fietsstalling met stopcontact om de batterij op te laden
Elektrische oplaadpunten voor wagens
Terras/tuin

Breathe at work

Met “Breathe at work” laat Befimmo haar gebruikers vrij ademen in hun werkomgeving. We zorgen voor een positieve werkomgeving die Covid “free” is, een stressvrije plek. De veiligheid van onze huurders is en blijft onze prioriteit. En ook onze klanten en leveranciers wensen we te verwelkomen in een veilige omgeving.

Ontdek onze kantoren

Befimmo Environments.

Onze gebouwen, onze kantoren, onze coworking- en vergaderruimtes zijn allemaal uitgedacht en uitgewerkt met één doel voor ogen: van werken een productieve en aangename belevenis maken. Of u nu zelfstandige of starter bent, een KMO, een grote onderneming of een instelling, bij Befimmo vindt u dé ruimtes om u volop te ontplooien.

Wij noemen ze “Befimmo Environments”.

CBD
110.000 m²
1000 Brussel
België