Diensten en faciliteiten

Wij geloven in productiviteit en welzijn! Daarom wordt een divers gamma services voorzien in onze werkomgevingen om uw dagelijks leven te vergemakkelijken.

Via de huurderszone krijgen de huurders van Befimmo toegang tot verschillende communicatie- en beheerplatformen: Extranet, Helpsite en Telemonitoring.

Helpsite

De Helpsite is een dienst die aan alle Befimmo-huurders wordt aangeboden. Via de Helpsite kan een huurder de behandeling van een aanvraag, die hij voordien doorgaf via de Helpsite, opvolgen. De huurder kan te allen tijde de status van zijn aanvragen raadplegen en aan de hand van commentaren communiceren met Befimmo. Het indienen van een aanvraag op de Helpsite gebeurt makkelijk en snel. 

Gelieve het systeem te gebruiken van maandag tot vrijdag tussen 08u00 en 17u00 om een snelle behandeling langs onze kant te garanderen.

In geval van urgenties, gelieve te telefoneren naar onze Helpdesk : +32 2 679 37 50  (24/7 beschikbaar).

Voor meer praktische informatie kan u de FAQ en de User Guide raadplegen.

Ga naar de tool

 

Extranet

Het Extranet is een nieuwe digitale ruimte voor alle huurders van Befimmo. Dit platform geeft de huurder te allen tijde een gebruiksvriendelijke en veilige toegang tot alle nuttige documenten en nieuws over zijn huurovereenkomst en zijn gebouw (zoals documenten met betrekking tot de milieu-impact en het technisch beheer van het gebouw).

Gelieve er rekening mee te houden dat de service in de komende maanden geleidelijk ter beschikking gesteld zal worden van de huurders. Bent u geïnteresseerd in deze nieuwe dienst en/of wilt u er als één van de eerste huurders van profiteren? Laat ons dan een bericht op extranet@befimmo.be  en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie of neem contact met ons op via bovenstaand adres.

Ga naar de tool

 

Telemonitoring

De huurders hebben toegang tot de gegevens van hun energieverbruik. De huurders die nog geen beveiligde toegang hebben, kunnen ons een e-mail sturen op het volgende adres: contact@befimmo.be.

Ga naar de tool