Europ Assistance verhuist en vestigt zich in het Central-gebouw van Befimmo!

15 juni 2021
Europ Assistance kiest zo voor een strategische locatie op vlak van mobiliteit, en zet in op het aantrekken van nieuw talent.

Vanaf november 2021 zullen de werknemers van Europ Assistance verhuizen naar het  Central-gebouw van Befimmo, gelegen vlak tegenover het Centraal station van Brussel. Ze zullen een oppervlakte van iets meer dan 2.000 m² innemen en zich aansluiten bij andere prestigieuze huurders zoals De Standaard en Ogilvy Social Lab.

Central beantwoordt aan alle criteria van Europ Assistance.

“Onze keuze ging uit naar Central, omdat het inspirerende werkplekken biedt, met kantoren op dezelfde verdieping, hetgeen de samenwerking en de uitwisseling tussen collega’s bevordert. Naast zijn historisch karakter heeft het gebouw een uitstekende ligging op vlak van toegankelijkheid en bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Dit is niet alleen een aanzienlijke troef voor onze huidige collega’s maar is ook belangrijk om nieuw jong talent aan te trekken”, zegt Hilde Goethuys, HR Director bij Europ Assistance.

“Wij zijn erg blij Europ Assistance in Central, in het hart van de hoofdstad, te mogen verwelkomen. Het is een uniek gebouw, zowel door zijn geschiedenis als door zijn architectuur. We hebben het gebouw duurzamer gemaakt door een kwaliteitsvolle renovatie uit te voeren. Het vertegenwoordigt ook volledig onze visie op de evolutie van de werkwereld die meer hybride en flexibeler wordt en waarin alles in dienst staat van de gebruikers. Central is een pilootproject van Befimmo waarin we een nieuwe Silversquare, ontworpen door Maniera, innoverende oplossingen voor vergaderzalen,en nog veel meer willen aanbieden. Wij zijn verheugd om er binnenkort samen met Europ Assistance te werken. Wij zijn er ten slotte van overtuigd dat de medewerkers van Europ Assistance hun toekomstige ambities en doelstellingen in Central op briljante wijze waar kunnen maken”, licht Cédric Mali, Chief Commercial Officer bij Befimmo toe. 

Over Central

Central is ideaal gelegen in het centrum van Brussel, in de nabijheid van het openbaar vervoer en omvat 23.000 m² kantoren, Silversquare-coworkingruimtes, winkels, restaurants, een bewaakte parking voor wagens en fietsen en een schitterend dakterras op het gebouw dat een prachtig uitzicht op de hoofdstad biedt.

In deze dynamische wijk, met haar vele winkels, hotels, culturele plaatsen (De Grote Markt, BOZAR, de koninklijke bibliotheek, het koninklijk paleis) biedt Central flexibele hoogtechnologische kantoren met een veelheid aan diensten, voor een betere balans tussen werk en privéleven.

Silversquare Central, de achtste coworkingplaats van de Europese pionier, zal zijn deuren binnenkort openen. Silversquare zal flexibele oplossingen bieden in een omgeving die werd ontworpen door de designgalerie MANIERA, gespecialiseerd in meubels gemaakt door architecten en artiesten, zoals Doorzon, Piovenefabi en Christoph Hefti. Een energieke ruimte om elkaar te ontmoeten, te innoveren en te presteren.

Het is ook binnen dit historisch rijke gebouw met een moderne visie dat Befimmo binnenkort zijn intrek zal nemen. Het nieuwe hoofdkantoor van Befimmo weerspiegelt haar visie op de nieuwe hybride werkwereld waar het goed is om te werken, elkaar te ontmoeten, te delen en te leven.