Befimmo is verheugd Arhs Group in Ikaros Park te verwelkomen!

25 november 2021
Vanaf 1 april 2022 zullen ongeveer honderd werknemers van de Arhs Group hun nieuwe werkplekken in Ikaros Park in gebruik nemen. Zij zullen een ruimte van bijna 1.900 m² in het Ikaros 53-gebouw innemen.

Arhs Group is een marktleider in het beheer van complexe IT-projecten en -systemen. De groep, die in 2003 in het Groothertogdom Luxemburg werd opgericht, is uitgegroeid tot 14 entiteiten met meer dan 2.150 werknemers in Luxemburg, België, Italië, Griekenland en Frankrijk.

Het bedrijf levert diensten op het gebied van softwareontwikkeling, “data science”, infrastructuur, digitaal vertrouwen en mobiele ontwikkeling op maat aan nationale en Europese overheidsinstellingen, alsook aan de particuliere sector (onder meer telecomaanbieders en financiële instellingen).

Het Business Park sluit perfect aan bij de behoeften en verwachtingen van de Arhs Group: "We hebben de Ikaros-locatie gekozen als onze nieuwe kantoorruimte omdat het onze werknemers een moderne en flexibele werkomgeving biedt dicht bij de belangrijkste wegen van de hoofdstad. Ons eigen gebouw was ook een groot voordeel voor ons. Dit alles draagt bij tot het welzijn van onze werknemers, wat voor ons van essentieel belang is, en ik ben er dan ook van overtuigd dat deze site in het Ikaros Park de ideale plaats is voor onze toekomstige ontwikkeling", zegt Jourdan Serderidis, oprichter en CEO van Arhs Group.

Over Ikaros Park

Ikaros Park is de ideale plek om te werken. Het is voortdurend in ontwikkeling om uw werkplek efficiënter en productiever te maken en omvat de nieuwste technologie en trends op het gebied van werkruimteontwerp.

De site biedt ook een brede waaier van diensten van Befimmo aan:

  • •  Een restaurant waar huurders tussen twee vergaderingen door een broodje kunnen eten, maar ook kunnen genieten van een langere lunchpauze met klanten of collega's,
  • •  Een crèche voor de werknemers van de Ikaros site,
  • •  Een fitnesszaal met persoonlijke begeleiding en talrijke groepslessen
  • •  Evenals elektrische oplaadpunten voor auto's, fietsenstallingen, tuinen en terrassen en douches.

 

De coworkingruimte Silversquare Zaventem vervolledigt het aanbod van de Ikaros site. Wat is er beter dan 2.600 m² inspirerende ruimte voor uw vergaderingen die uw creativiteit stimuleren?

Meer weten? Bezoek dan de Ikaros Park pagina.