MVO.

Op basis van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, heeft het hele team zich georganiseerd om te handelen rond de belangrijkste maatschappelijke kwesties op ons werkgebied, en leidde tot de bepaling van onze strategische doelstellingen. Bij deze aanpak hoort een doelgericht streven naar innovatie, om zo vooruit te lopen op de behoeften en verwachtingen van onze huurders en gebruikers.

Benoît De Blieck, CEO

Download het MVO-Beleid

De werkwereld

De gebruikers en huurders van vandaag zoeken een eigenaar die ze veel meer biedt dan een “premium” gebouw. Ze willen in aangename ruimtes met veel licht werken, ruimtes met een venster op de buitenwereld, toegang tot diensten die hun dagelijks leven vereenvoudigen, ze willen zich vlot kunnen verplaatsen, zonder parkeertoestanden, enz.

Om op al die nieuwe gegevens in te spelen, verruimt Befimmo haar kijk op de werkruimtes van morgen en de manier om ze te ontwerpen en te gebruiken. Ze wil de digitalisering in goede banen leiden en mensgerichte, flexibele, innovatieve en multifunctionele omgevingen aanbieden, om te sporen met de nieuwe werkwijzen en die ruimtes met elkaar te verbinden. Het worden dan plekken voor een mix van gebruikers (qua grootte, beroep, structuur, enz.) die een gemeenschap vormen en nieuwe banden smeden in een werkwereld die volop evolueert.

De gebouwen, de kantoren, de coworking- en vergaderruimtes van Befimmo worden allemaal uitgedacht en uitgewerkt met een enkele gedachte in het achterhoofd: van werken een productieve en aangename belevenis maken. Het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van de gebruikers blijven nog altijd doorslaande criteria in het ontwerp van die ruimtes.

Naargelang de kenmerken van de gebouwen, krijgen de huurders de beschikking over een restaurant, een cateringdienst, kinderopvang, een fitnesscentrum, douches, beveiligde kastjes, een fietsstalling en parkeerruimte voor wagens, uitgerust met elektrische laadpalen. 

Doelstelling

De gebouwen in de portefeuille van Befimmo met elkaar verbinden, de huurders meer flexibiliteit bieden met een aanbod van verschillende over de onderling verbonden gebouwen verspreide werkkaders, het gamma diensten in de hele portefeuille uitbreiden om zo de user experience te verbeteren en connecties te maken.