MVO.

Op basis van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, heeft het hele team zich georganiseerd om te handelen rond de belangrijkste maatschappelijke kwesties op ons werkgebied, en leidde tot de bepaling van onze strategische doelstellingen. Bij deze aanpak hoort een doelgericht streven naar innovatie, om zo vooruit te lopen op de behoeften en verwachtingen van onze huurders en gebruikers.

Benoît De Blieck, CEO

Download het MVO-Beleid

De voorbeeldrol

Befimmo is een vastgoedoperator die gespecialiseerd is in kwalitatieve kantoorgebouwen. Met een vastgoedportefeuille van meer dan 900.000 m² kan Befimmo haar betrokken partijen meeloodsen in een verantwoordelijke aanpak.

Befimmo heeft beslissingsmacht op tal van vastgoedprojecten die ze ontwikkelt. Zo kan ze de keuzes en beslissingen van haar partners positief beïnvloeden (architecten, onderaannemers, leveranciers, overheden, investeerders), om op deze manier te voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij.

Doelstelling

Befimmo heeft het voornemen om haar invloed positief aan te wenden om te voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij en algemener om positief bij te dragen tot de Duurzame Ontwikkelingsdoelen die de Verenigde Naties bepaalden.