Befimmo genomineerd voor de Belgian Business Awards for the Environment !

12 maart 2018

Wij zijn zeer blij u mee te delen dat Befimmo een van de 10 genomineerde bedrijven is door het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) voor de 16e editie van de Belgian Business Awards for he Environment.

In 2017 besliste Befimmo om haar energiegerelateerde milieudoelstellingen te herzien op basis van de methodologie voorgesteld door het Science Based Targets Initiative (SBTi), waardoor de stijging van de wereldwijde gemiddelde temperatuur onder 2°C beperkt wordt.

De milieu-impact met betrekking tot energie wordt dus in aanmerking genomen bij strategische beslissingen via een nieuw intern ontwikkelde beslissingsinstrument. Het is dit instrument dat door een jury van experts geprezen, geselecteerd en genomineerd is.

Dankzij deze tool heeft Befimmo de ambitieuze beslissing genomen om de gemiddelde specifieke CO2-uitstoot (kgCO2/m²) tegen 2030 met 33% te verminderen.

Canal Z/Kanaal Z zendde vorige vrijdag een reportage uit over onze nominatie die u hier kan terug bekijken.

De prijsuitreiking van de Belgian Business Awards for the Environment vindt vanavond (12 maart 2018) plaats in Brussel.

Meer informatie over het evenement alsook over de andere genomineerden vindt u hier:

http://www.feb.be/ce-que-nous-faisons/campagnes/belgian-business-awards-for-the-environment_2015-08-20/nomines-2017-2018_19-01-2018/